Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları fevkda adetlan bütün değmaslahatkenlere rabıtlı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Duman sızdırmaz özelliğine mevla olmalarından dolayı yangın anında insanoğluın dumandan zehirlenmelerini kırıcı acil çıkış bapsı olarak  bilinen yangın bapları, yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir.

Çift kanatlı ivedili çıkış kapıları, auta dürüst açılan panik pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara iye modeldir.

Yangın bapları tek ivedi durumlarda binadan kaçışı peylemek bileğil, aynı zamanda yangın kabil durumlarda koruyucudurlar. Çelik sac levha gibi yangına dayanıklı malzemelerden üretilen bu baplar özelliklerine için yanmadan 120 dakikaya derece dayanabilirler. Esrar sızdırmayan yangın kapısı zehirlenmelerin önüne geçer. Acil çıkış kapıları olarak da anılan bu bapların yararlanmaı vakit kaybetmeden yemeden içmeden her binada zorunludur. Dayanıklılığı sebebiyle yangının yayılmasını mukannen bir müddet engelleme özelliği olan yangın kapıları itfaiyenin idrak süresine kadar devir kazanmanızı sağlamlar.

Dolgular ile kapı vahiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

İnsanların toplu olarak yasevimliıkları ve bulundukları tüm mimarilarda yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur ve ısı, kıvılcım üzere yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mütehassıs ekibimiz tarafından üretimini Yangın Çıkış Kapısı yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü kalite, dayanıklılık, %100 projeye geçim ve tatminkâr hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın yahut acil hâlet vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi yürekin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni bapsı, Yangın Merdiveni Kapısı dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin kontrolör altına aldatmaınmasında dayak olur ve yangının yayılmasını engeller.

örgülarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine mevla olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, temelı şirket kapılarının yalaz alma süresiyse 60 dakikadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu yöntem yardımıyla kapı bir bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın kapılarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin nispetle, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, Yangın çıkış kapısı istanbul yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedili çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını sağlamlar.

Report this wiki page